Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження методів аналізу і процесів зброджування цукрів пивного сусл
    (2012) Дерій, Олена Іванівна; Кійко, Олександра Олександрівна; Гусєва, Оксана Андріївна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Носенко, Іван Євгенович
    Цукри пивного сусла — найважливіша частина вуглеводів загального екстракту, яка піддається перетворенням в процесі зброджування формуючи основні органолептичні властивості пива. Sugars beer wort - an essential part of the total carbohydrate extract, which is subjected to conversion during digestion to form the basic organoleptic properties of beer.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів водопідготовки в технології пивного сусла
    (2014) Осадча, Ольга Олександрівна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Підкислення молочною кислотою до оптимальних значень рН для процесів приготування і фільтрування заторів сприяє їхній інтенсифікації: скорочується тривалість оцукрення і фільтрування. Також застосування харчової молочної кислоти дозволяє уникнути витрат на молочнокислу закваску або спеціальні типи солоду. Найбільший ефект по виходу екстракту досягається зі збільшенням відсотку несолодженої сировини. Acidification of lactic acid to the optimal pH for the process of preparing and filtering congestion contributes to their intensification: reduced duration otsukrennya and filtration. Also, the use of lactic acid food avoids costs of lactic starter or special types of malt. The greatest effect on the output of the extract is achieved with an increase in the percentage nesolodzhenoyi materials.