Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження методів аналізу і процесів зброджування цукрів пивного сусл
    (2012) Дерій, Олена Іванівна; Кійко, Олександра Олександрівна; Гусєва, Оксана Андріївна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Носенко, Іван Євгенович
    Цукри пивного сусла — найважливіша частина вуглеводів загального екстракту, яка піддається перетворенням в процесі зброджування формуючи основні органолептичні властивості пива. Sugars beer wort - an essential part of the total carbohydrate extract, which is subjected to conversion during digestion to form the basic organoleptic properties of beer.
  • Ескіз
    Документ
    Раціональне використання гірких речовин хмелю у технології високогустинного пивоваріння
    (2012) Додонова, Катерина Олексіївна; Дерій, Олена Іванівна
    Хміль є незамінною і найдорожчою сировиною у виробництві пива. Його роль у формуванні органолептичної оцінки пива складає понад 60 %. Унікальні хімічні речовини хмелю обумовлюють також колоїдну і біологічну стійкість цього продукту масового споживання. Hops are an indispensable and most expensive raw material in the production of beer. His role in the formation of organoleptic evaluation of beer is 60%. The unique chemical hop substances also cause colloidal and biological stability of the product mass consumption.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів водопідготовки в технології пивного сусла
    (2014) Осадча, Ольга Олександрівна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Підкислення молочною кислотою до оптимальних значень рН для процесів приготування і фільтрування заторів сприяє їхній інтенсифікації: скорочується тривалість оцукрення і фільтрування. Також застосування харчової молочної кислоти дозволяє уникнути витрат на молочнокислу закваску або спеціальні типи солоду. Найбільший ефект по виходу екстракту досягається зі збільшенням відсотку несолодженої сировини. Acidification of lactic acid to the optimal pH for the process of preparing and filtering congestion contributes to their intensification: reduced duration otsukrennya and filtration. Also, the use of lactic acid food avoids costs of lactic starter or special types of malt. The greatest effect on the output of the extract is achieved with an increase in the percentage nesolodzhenoyi materials.
  • Ескіз
    Документ
    Культивування дріжджів і бродіння в умовах високогустинного пивоваріння
    (2014) Корнейко, Наталія Сергіївна; Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович
    Високогустинне пивоваріння базується на технологіях приготування сусла підвищеної концентрації, зброджування його, дозрівання пива і доведення до кондицій сорту пива згідно вимогам стандарту. Highlybrewing a density based on the technology of preparation of wort of high concentration, digestion it maturation of beer and bring to the condition beers as required by the standard.