Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив ексцентриситету на витрати потужності роторного змішувача
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович
    Показаний вплив ротора змішувача встановленого з ексцентриситетом на енергетичні витрати його привода. It is showing influence of the mixer rotor eccentrically installed on its drive energy expenditure.
  • Ескіз
    Документ
    Роторний змішувач для приготування рідкої пшеничної опари
    (2016) Доломакін, Юрій Юрійович
    Запропонована конструкція змішувача періодичної дії яка дає можливість інтенсифікувати процес змішування інгредієнтів опари та зменшити витрати енергії на процес її приготування. A batch mixer design which makes it possible to intensify the process of mixing the sourdough ingredients and reduce energy consumption for the process of its preparation.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для приготування рідких хлібопекарських напівфабрикатів
    (2014) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор Миколайович
    Вітчизняна техніка для замішування рідких напівфабрикатів хлібопекарного виробництва досить стара і не відповідає сучасним вимогам виробництва. Недоліками цієї техніки є: великий час приготування продукту; велика витрата енергії, важка інтеграція в існуючі технологічні схеми; неможливість швидкої зміни рецептур відповідно до виробничих завдань; велика потреба у виробничих площах; складне обслуговування та очищення. Domestic appliances for mixing liquids production of semi-finished bakery is quite old and do not meet modern requirements of production. The disadvantages of this technique include: a great time cooking; high power consumption, difficult integration into existing technological schemes; inability to quickly change formulations according to production problems; large space requirement; complex maintenance and cleaning.