Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Теоретичні та практичні аспекти розроблення та впровадження борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
    (2021) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Розглянуто можливість застосування цукрозамінників у технологіях борошняних кондитерських виробів (БКВ). Переставлено існуючі розробки. Показано переваги та недоліки застосування мальтитолу і еритритолу. Зазначені існуючі розробки науковців НУХТ низько білкових та безглютенових виробів. Акцентовано увагу на пивній та квасній дробині, як функціональний сировині. The possibility of using sugar substitutes in flour confectionery (BKV) technologies is considered. Existing developments have been rearranged. The advantages and disadvantages of maltitol and erythritol are shown. The existing developments of NUHT scientists of low-protein and gluten-free products are mentioned. Emphasis is placed on beer and yeast pellets as functional raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів
    (2020) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Розглянуто доцільність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів. Представлено розробки кексів, бісквітів, печива з застосуванням цукрозамінників. It is сonsidered that the expediency of development low-glycemic flour confectionery. It is presented the development of cupcakes, sponge cakes, cookies using sugar substitutes.
  • Ескіз
    Документ
    Цукровий діабет, розроблення і збільшення виробництва кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет – актуальні завдання кондитерської галузі
    (2015) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Проведено аналіз кількості хворих на цукровий діабет в світі та визначено ймовірне збільшення їх кількості. Розроблено ряд борошняних кондитерських виробів з застосуванням цукрозамінників поліолів. Визначено їх глікемічний індекс і калорійність. It has been conducted the analysis of the number of diabetics in the world and identified the likely increase of their number. It has been developed a number of pastry products with the use of sweeteners polyols. It has been determined their glycemic index and calorie content.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та фенілкетонурію
    (2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Ґрунтуючись на результатах проведених досліджень розроблено та затверджено 20 рецептур на печиво, кекси, бісквіти. Новизна технічних рішень підтверджена 8 патентами України. Based on the results of the studies developed and approved 20 recipes for cookies, muffins, biscuits. The novelty of technical solutions is confirmed by 8 patents of Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Борошняні кондитерські вироби спеціального дієтичного споживання
    (2010) Ковбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Розроблено інноваційні технології борошняних кондитерських виробів спеціального споживання. При розробленні виробів для хворих на цукровий діабет застосовано низькоглікемічні цукрозамінники, целіакію – аглютенове борошно. Для хворих на фенілкетонурію розроблено низькобілкове печиво. Розробки покладено в основу Національного стандарту України. Innovative technology confectioneries special consumption was developed. When developing products for diabetics used low glycaemic sugar replacers, celiac disease – gluten-free flour. For PKU developed low protein cookies. Developments are in the basis of the National Standard of Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
    (2008) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Запропоновано методику визначення ефективності рецептурного складу виробів з урахуванням їх спеціального призначення. We have proposed methodology of efficiency test of prescribed composition of products in consideration of its special purpose.