Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Хімічний склад «ідеального» харчового продукту для дітей шкільного віку
    (2022) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Запропонована модель хімічного складу ідеального харчового продукту для дітей шкільного віку. Розраховано вміст білків, жирів, вуглеводів та їх складових на 100 г ідеального харчового продукту для дітей шкільного віку The proposed model of the chemical composition of an ideal food product for school-aged children. The content of proteins, fats, carbohydrates and their components per 100 g of an ideal food product for school-aged children is calculated
  • Ескіз
    Документ
    Можливість та доцільність розроблення органічних борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
    (2020) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Розглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. Представлено розробки «звичайних» виробів як передумови розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for functional purposes. It is presented the development of "ordinary" products as a prerequisite for the development of organic confectionery for functional purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення
    (2020) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Розглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення. Визначено, що для розробленя виробів для хворих на цукровий діабет, целіакію, фенілкетонурію є необхідна органічна сировина It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for special purpose. It is known that for the development of products for patients with diabetes, celiac disease, phenylketonuria there is a necessary organic raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Еритрітол – цукрозамінник нового покоління. Дослідження впливу еритрітолу на реологічні та структурні показники бісквітного тіста та готового виробу
    (2016) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна
    Досліджено доцільність застосування еритрітолу в технології бісквітів дієтичного призначення. Исследована возможность использования еритритола в технологии бисквитов диетического назначения. We investigated the feasibility of using erithritol sponge cakes in dietary use technology.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні продукти збагачені рослинними волокнами
    (2005) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Савченко, Анатолій Дмитрович; Приходчук, А. В.
    Наведені результати досліджень гідратаційної здатності сировини, що багата на харчові волокна. Встановлено їх вплив на зміну органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних властивостей помадних і кремово-збивних цукерок. These are results of hidratation ability of raw materials rich in dietary fiber. It was established their influence to change the organoleptic, physical, chemical, structural and mechanical properties of fondant and whipped cream-candy.
  • Ескіз
    Документ
    Поліоли пребіотичної дії: можливість та доцільність їх використання при виробництві борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
    (2007) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Досліджено в’язкість розчинів цукрозамінників поліолів та їх вплив на клейковинний комплекс, вологоутримувальну здатність борошна, піноутворювальну здатність меланжу. We researched the viscosity of solutions of sweeteners- polyols and their influence on complex of gluten, capacity to retain the moisture, capacity of mélange to make foam.