Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
    (2013) Буянова, І. А.; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович
    Метою даної роботи є розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження, збільшення поживної та енергетичної цінності, покращення амінокислотного складу та розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. The aim of this work is to develop modern methods of enriching flour confectionery vegetable proteins, increasing nutritional and energy values, improved amino acid composition and diversification of pastry products.
  • Ескіз
    Документ
    До питання оптимізації раціонів харчування військовослужбовців
    (2015) Доценко, Віктор Федорович; Мурзін, Андрій Вадимович
    Проблема вдосконалення раціону харчування військовослужбовців Збройних Сил (ЗС) України сьогодні є актуальною, в зв’язку з військовим конфліктом на сході України. Раніше, в умовах щорічного скорочення бюджету ЗС України та чисельності українського війська, вченими України приділялось мало уваги науковому обґрунтуванню харчових раціонів військовослужбовців, про що свідчить не значна кількість публікацій в науковій літературі. The problem of improving the diet of the Armed Forces (AF) Ukraine today is relevant due to the military conflict in eastern Ukraine. Earlier, in a reduction of the annual budget of the Armed Forces of Ukraine and Ukrainian troops numbers, Ukraine scientists paid little attention to scientific substantiation of military food rations, as evidenced not many publications in the scientific literature.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна
    При розробленні рецептур виробів функціонального призначення основну увагу слід приділяти зниженню їхньої енергетичної цінності та збільшенню вмісту в них таких біологічно активних речовин як харчові волокна, вітаміни, мінеральні речовини, але разом зі збільшенням цих речовин, показники органолептичні, фізико-хімічні та структурно-механічні повинні бути не гірші ніж у контролю. When developing products recipes functional purpose, the focus should be paid to reduce their energy value and increased content of biologically active substances such as dietary fiber, vitamins, minerals, but with increasing these substances, organoleptic parameters, physico-chemical and structural and mechanical need be no worse than the control.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиною
    (2013) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна
    У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна
    У роботі досліджено фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the physicochemical and structural and mechanical properties of dough and cookies compared with control.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства
    (2013) Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Доведено актуальність використання в міні-пивоварінні хмелевих препаратів. We prove the relevance of the use of hops products in mini brewing.
  • Ескіз
    Документ
    Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
    (2013) Ткачук, Юрій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі
    (2013) Ткачук, Юрій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    У матеріалах наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. The paper presents the results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein.
  • Ескіз
    Документ
    Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладах
    (2012) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    У матеріалах представлено сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу. The materials presented modern approaches to the educational process.