Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Проблема недостатності харчових волокон у харчуванні людини(2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичВ Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.Документ Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексів(2016) Шкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичКондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.Документ Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробів(2015) Михайленко, Владлена Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичКондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.Документ Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами(2015) Олійник, Сергій Валентинович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичВ Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.Документ Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів(2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаПроведено аналіз публікацій щодо досвіду підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в ресторанному господарстві.The analysis of publications on history of increasing the nutritional value of bakery and pastry products in the restaurant sector.Документ Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів(2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичВ Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.Документ Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування(Кобець, О. С. Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 125–126., 2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичУ роботі досліджено шляхи збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Here we study ways to enrich flour confectionery dietary fiber.Документ Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового(1993) Доценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Хавін, О. О.; Качалай, Діана ПолікарпівнаОбґрунтовано доцільність застосування порошку низькокалорійного харчового з бурякового жому при виробництві дієтичних хлібобулочних виробів. The expediency of applying powder of low-calorie eating beet pulp in the manufacture of dietetic bakery products.Документ Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності(2008) Ткачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичНаведені результати досліджень застосування ПАР разом з харчовими волокнами та сухими молочними продуктами при виробництві хліба підвищеної біологічної цінності. These findings, together with the use of surfactants in fiber and dry dairy products in the production of bread increased biological value.