Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Проблема недостатності харчових волокон у харчуванні людини
    (2016) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
    В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів
    (2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування
    (Кобець, О. С. Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 125–126., 2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    У роботі досліджено шляхи збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Here we study ways to enrich flour confectionery dietary fiber.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового
    (1993) Доценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Хавін, О. О.; Качалай, Діана Полікарпівна
    Обґрунтовано доцільність застосування порошку низькокалорійного харчового з бурякового жому при виробництві дієтичних хлібобулочних виробів. The expediency of applying powder of low-calorie eating beet pulp in the manufacture of dietetic bakery products.