Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Значення корпоративної культури в закладах готельно-ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга ВікторівнаОбґрунтовано абстрактивність положення корпоративної культури: співдружність колективу навколо спільних надбань, колективних завдань при вирішенні важливих питань і надання неперевершеного сервісу та створення власної манери спілкування зі споживачами послуг гостинності і має певну систему організації, яка підкреслює її індивідуальність і неповторністьДокумент Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу(2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОбґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні норми