Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства(2024) Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаОхарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культуриДокумент Харчові добавки у технологіях продукції ресторанного господарства(2023) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано доцільність використання харчових добавок, які дають можливість отримати вироби з оптимальними показниками, що дуже актуально в сьогоднішніх умовах