Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Поліпшення якості соусів: антиоксидантна дія гарбузового пюре та настою кордицепсу(2024) Лисюк, Орина Павлівна; Омельченко, Марія Сергіївна; Бахлуков, Дмитро Олександрович; Кузьмін, Олег Володимирович; Дударєв, Ігор МиколайовичУ дослідженні розглянуто вплив гарбузового пюре та настою кордицепсу на якість соусів із акцентом на їх антиоксидантні властивості та покращені органолептичні характеристикиДокумент Запровадження стандартів НАССР у виробництві соусів(2024) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович