Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу освітлення екстракту з топінамбуру(2015) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Копиленко, Анатолій ВасильовичВ лабораторних умовах проведені дослідження із визначення кількості необхідного вапняного молока, яке додавалось до соку топінамбуру. Отримано оптимальні параметри освітлення екстракту з топінамбуру. При різних режимах екстрагування визначено вміст інуліну в екстракті. Це дозволяє отримати розчинний порошок інуліну з мінімальним вмістом домішок.Документ Можливості застосування пароконденсаційної кавітації для здійснення освітлення яблучного соку(2014) Бих, Олексій; Пацуков, Вадим; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр СеменовичПід освітленням розуміють вивільнення соку від каламуті та більшої частини колоїдних речовин і одержання прозорого продукту. Існує багато способів освітлення соків, серед яких найчастіше використовують спосіб з додаванням ферментних препаратів. Як альтернатива нами досліджувалась можливість застосувати для освітлення соків, зокрема яблучного, пароконденсаційну кавітацію. Under illumination understand the release of juice turbidity and most of the colloidal substances and obtaining a transparent product. There are many ways to light juices, including the most commonly used method of addition of enzyme preparations. As an alternative we investigated the applicability to light juices, including apple, parokondensatsiynu cavitation.