Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології шинкових консервів з м'яса птиці(2024) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Лініченко, Андрій Олегович; Калінін, Назар ІгоровичАналіз стану сучасних технологій виробництва і розроблення рецептури реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці, з використання тваринних білків, дозволяє компенсувати вміст білків в м’ясній сировині; покращує текстуру і соковитість продукту; збільшує вихід продукції при зниженні витрат м’ясної сировини; отримати продукцію стабільно високої якості; підвищеної харчової цінності м’ясних продуктів; при низькій собівартість готової продукціїДокумент Технологія м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням харчових продуктів крові(2024) Калінін, Назар Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаПосічені м'ясні напівфабрикати, такі як гамбургери, ковбаски та фрикадельки, є основним продуктом на багатьох кухнях. Однак зі зростанням споживчого попиту на екологічно чисті та економічно вигідні м'ясні продукти все більшої популярності набуває використання продуктів із крові в цих продуктах. Кров як функціональний інгредієнт є легкодоступним побічним продуктом м'ясної промисловості, багатим на білок, основні мінерали (залізо) та вітаміни (вітаміни групи В)Документ Використання продуктів крові в технології м'ясних посічених напівфабрикатів(2024) Калінін, Назар Ігорович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаМ'ясні посічені напівфабрикати відіграють важливу роль у харчовій промисловості, пропонуючи споживачам зручність та універсальність. Включення крові до складу цих продуктів може підвищити їх поживну цінність та сприяти сталому використанню ресурсів. Кров як функціональний інгредієнт є легкодоступним побічним продуктом м'ясної промисловості, багатим на білок, основні мінерали (залізо) та вітаміни (вітаміни групи В)