Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Огляд ринку свіжих та заморожених ягід в Україні у 2019 р.
    (2020) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
    Нами було проведено статистичний аналіз даних обсягу ринку плодово-ягідних культур і виявлено зростання попиту на «супер-фрукти» – плоди і ягоди, які у великих кількостях містять клітковину, вітаміни, мінерали, антиоксиданти, пектини та інші нутрієнти, що допомагають організму зберігати здоров’я і молодість. До них належать чорниця, обліпиха, лохина, ожина, журавлина та чорноплідна горобина.We conducted a statistical analysis of the market volume of fruit and berry crops and found an increase in demand for "super-fruits" - fruits and berries, which contain large amounts of fiber, vitamins, minerals, antioxidants, pectins and other nutrients that help the body stay healthy. and youth. These include blueberries, sea buckthorn, blueberries, blackberries, cranberries and chokeberry.
  • Ескіз
    Документ
    Ринок швидкозамороженої плодово-ягідної продукції в Україні
    (2018) Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
    За останні 5 років експорт ягід з України збільшився в чотири рази, серед найбільш затребуваних - полуниця, чорниця і журавлина. Головними перешкодами експорту українських ягід є висока конкуренція; чинні в конкретних країнах стандарти, незалежно від офіційних вимог ЄС; застарілість виробничих.Over the past 5 years, the export of berries from Ukraine has increased fourfold, among the most in demand - strawberries, blueberries and cranberries. The main ones obstacles to the export of Ukrainian berries are high competition; valid in concrete country standards, regardless of official EU requirements; obsolete production funds and not the optimality of the business model.
  • Ескіз
    Документ
    Індустрія та ринок заморожених продуктів в Україні
    (2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
    Ключовим питанням у підтриманні продовольчої безпеки України, досягнутої в останні роки, є стійке забезпечення населення харчовими продуктами, в тому числі і оздоровчого призначення, на основі раціонального використання сільськогосподарської сировини, скорочення її втрат, підвищення ефективності виробництва у всьому агропромисловому комплексі. Ці плани реально здійснити шляхом широкого використання інноваційних технологій у переробній та харчовій промисловості. The key issue in maintaining food security of Ukraine reached in recent years, is to ensure a stable population of food, including recreational purposes, based on the rational use of agricultural raw materials, reduction of losses, increasing efficiency throughout agriculture. These plans actually carried out by the widespread use of innovative technologies in the processing and food industry.