Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані(2005) Платонов, Віталій Васильович; Дадеко, Л. І.; Чернявська, Людмила Іванівна; Купчик, Михайло Петрович; Клименко, Лариса СтепанівнаПриведені порівняльні показники якості білого цукру , який виробляють в країнах ЄС та в Україні. Розроблено новий прилад для визначення кольоровості білого цукру в кристалічному вигляді. Наголошено , що розроблення вітчизняного лабораторного обладнання для визначення кольоровості цукру дозволяє виробляти недорогі прилади і організовувати їх належне сервісне обслуговуванняна цукрових заводах. Present comparative figures as white sugar, which is produced in the EU and Ukraine. A new instrument for determining color-sti white sugar in crystalline form. Emphasized that the development of laboratory equipment to determine the color allows the sugar to produce inexpensive devices and organize proper service sugar factories.Документ Вплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництва(2000) Козявкін, Анатолій Петрович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Нікіфоров, Олександр ВалерійовичПриведені результати дослідження очищення соку !! сатарації, сиропу з клеровкою та утфелю моноамонійфосфатом. Доведено позитивний вплив моноамонійфосфату на якісні показники цих продуктів, в першу чергу на видалення солей кальцію і зменшення кольоровості.Документ Вимірювання кольоровості цукру в кристалічному стані для поточного контролю якості готової продукції(2006) Дадеко, Л. І.; Ковальчук, А. В.; Глінкін, С. Ю.; Чернявська, Людмила Іванівна; Купчик, Михайло Петрович; Клименко, Лариса СтепанівнаРозроблений прилад для визначення кольоровості цукру в кристалічному стані без розбавлення, який дозволяє швидко визначати кольоровість цукру після кожного звареного вакуум-апарата, що дозволяє оперативно оцінювати якість готової продукції і оптимізувати технологічні процеси виробництва.Документ Підвищення точності і стабільності вимірювання кольоровості кристалічного цукру на новому вітчизняному колориметрі ЦУТЕП-С(2010) Клименко, Лариса Степанівна; Тихонюк, A. B.Наведені результати міжлабораторних досліджень з підвищення стабільності вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру на колориметрі ЦУТЕП-С. Розроблене програмне забезпечення, що дозволило розбити шкалу приладу на два діапазони, в результаті чого підвищилася відтворюваність вимірювання кольоровості білого цукру.Документ Модернізований прилад ЦУТЕП-СМ для вимірювання кольоровості білого цукру в кристалічному вигляді(2008) Купчик, Михайло Петрович; Клименко, Лариса Степанівна; Ковальчук, А. В.; Чернявська, Людмила Іванівна; Тихонюк, A. B.Наведені результати досліджень 18 зразків кристалічного білого цукру різної кольоровості і розмірів кристалів на двох приладах ЦУТЕП-С і модернізованому ЦУТЕП-СМ. Доведено, що збільшення рівномірності освітлення зразків цукру при оптимізації кількості світлодіодів до 12, дозволило знизити розбіжність між результатами паралельних вимірювань. Відносна похибка вимірювання кольоровості на першому приладі склала 4,6 %, а на модернізованому – 2,04 %.Документ Дослідження можливості контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному вигляді експрес-методом(2005) Ковальчук, А. В.; Лотар, С. Л.; Дадеко, Л. І.; Клименко, Лариса СтепанівнаПідкреслено значення контролю кольоровості цукру-піску згідно ДСТУ. Наведені результати досліджень інтенсивностей випромінювання світла, відбитого від зразків кристалічного цукру-піску. Отримані кореляційні залежності є основою створення алгоритма для розробки приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску.