Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Фаст-фуд нового покоління може бути корисним
    (2017) Андрусяк, Віктор Васильович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Найбільшою та однією із найбільш проблематичних у плані харчування стала ланка офісних працівників, що створило новий напрям – здоровий фаст-фуд, який тепер практикують уже велика кількість закладів як в столиці, так і по всій Україні. Тепер, не боячись слова «фаст-фуд» можна сміливо відвідувати вже перераховані вище заклади не переймаючись за фігуру та здоров’я. The largest and one of the most problematic in terms of nutrition was the link of office workers, which created a new direction - healthy fast food, which is now practiced by a large number of institutions both in the capital and throughout Ukraine. Now, without fear of the word "fast food" you can safely visit the facilities listed above without worrying about the figure and health.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні джерела харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів
    (2015) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Проведено аналіз публікацій щодо досвіду підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів в ресторанному господарстві.The analysis of publications on history of increasing the nutritional value of bakery and pastry products in the restaurant sector.
  • Ескіз
    Документ
    Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементів
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна
    У роботі визначено поживність гарбузового насіння та кількісний вміст вітамінів, мікро- та макроелементів. In work the nutritional value of pumpkin seeds and quantitative analysis of vitamins, micro and macro.
  • Ескіз
    Документ
    Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування
    (Кобець, О. С. Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 125–126., 2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    У роботі досліджено шляхи збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Here we study ways to enrich flour confectionery dietary fiber.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива
    (2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна
    У роботі досліджено фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печива у порівнянні з контролем. Here we study the physicochemical and structural and mechanical properties of dough and cookies compared with control.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив каротиновмісної сировини на клейковинний комплекс пісочного тіста
    (2013) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
    У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста. Іn this paper, the optimum percentage addition of mashed raw carrots, mashed cooked carrots and filler containing carotene «Carrot Honey" to the mass of dough.