Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Зефір оздоровчого призначення
    (2022) Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено новий вид кондитерських виробів, а саме зефір, з використання різноманітних фруктів та ягід. A new type of confectionery, namely marshmallow, has been developed using various fruits and berries.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення зефіру оздоровчого спрямування
    (2022) Гойко, Ірина Юріївна; Коваленко, Олександра Сергіївна
    Показано перспективність використання в якості функціонального інгредієнта пюре журавлини, що дозволяє отримати новий продукт з високою харчовою та біологічною цінністю, із гарними органолептичними показниками та розширити асортимент кондитерських виробів оздоровчого спрямування. The prospects of using cranberry puree as a functional ingredient are shown, which allows to obtain a new product with high nutritional and biological value, with good organoleptic characteristics and to expand the range of confectionery products for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання журавлини у виробництві зефіру
    (2021) Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна
    Показано перспективність використання пюре журавлини у виробництві зефіру та досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники. The prospects of using cranberry puree in the production of marshmallows are shown and its organoleptic and physicochemical parameters are studied.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування використання пюре чорної смородини та мигдалю у виробництві йогуртів
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Коваленко, Олександра Сергіївна
    Показано перспективність використання пюре із чорної смородини та мигдалю для виробництва йогуртів. The prospects of using black currant and almond puree for yogurt production are shown