Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження мікроелементного складу цукрогліцеридів методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою(2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Мілюкін, Михайло Васильович; Подобій, Олена ВалеріївнаЦукрогліцериди володіють комплексною дією та однаково гарно проявляють себе у прямих та зворотніх емульсіях. Даний емульгатор гарантує успіх при використанні у більшості харчових продуктів та косметичних засобів, завдяки широкому діапазону використання та хімічній структурі, що надає йому такі властивості.Документ Застосування цукрогліцеридів Е474 у харчовій промисловості(2020) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Олія авокадо: властивості та застосування(2020) Коробка, Юлія Володимирівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Подобій, Олена ВалеріївнаОлія авокадо є густою зеленувато-жовтою рідиною з досить приємним м'яким смаком, який нагадує горіхову олію, і оригінальним пікантним запахом. Її отримують способом холодного віджиму з м'якоті авокадо, плоду високого дерева з Лаврових. Саме подібна технологія дає можливість повністю зберегти всі корисні властивості олії, її мінерали, вітаміни, кислоти та інші біологічно активні речовини.Документ Використання цукрогліцеридів у виробництві соусів(2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена ВалеріївнаЗгідно розробленої рецептури було приготовано 2 зразки соусів – зі вмістом цукрогліцеридів відповідно 1 % (зразок № 1) та 5 % (зразок № 2). Обидва зразка було проаналізовано на вміст вологи, показник рН та стабільнісь.