Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні тенденції вітчизняного ринку споживчої упаковки харчових продуктів(2022) Гавва, Олександр Олександрович; Кохан, Олена ОлександрівнаУ роботі розглянуті основні вимоги,які представлені до пакувальних матеріалів та технології їх виготовлення. Детально описано можливості мінімізації витрат на виготовлення пакувальних матеріалів і самого процесу пакування. Відзначено перспективи застосування захисних елементів маркування з метою запобігання підробки харчових продуктів. The work examines the main requirements presented to packaging materials and their manufacturing technology. The possibilities of minimizing costs for the production of packaging materials and the packaging process itself are described in detail. Prospects for the use of protective marking elements to prevent counterfeiting of food products were noted.Документ Прогнозування поведінки неглазурованих помадних цукерок зі зниженою калорійністю та глікемічністю під час їх зберігання(2021) Дорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі показані результати досліджень, присвячених визначення сорбційних властивостей помадних цукерок класичних та на основі комбінації цукрів тагатози і фруктози. Виявлено позитивний вплив гігроскопічної фруктози на сповільнення десорбцій них процесів у розробленому зразку. Відмічено, що одним з дієвих шляхів для забезпечення стабільності розроблених неглазурованих помадних цукерок під час зберігання може бути раціональний підбір способу пакування та пакувального матеріалу. The thesis presents the results of research on the sorption properties of fondant sweets classic and based on a combination of sugars tagatose and fructose. The positive effect of hygroscopic fructose on the slowing down of desorption processes in the developed sample is revealed. It is noted that one of the effective ways to ensure the stability of the developed unglazed fondant sweets during storage can be a rational selection of packaging and packaging materialДокумент Перспективи використання цукрів при виготовленні помадних цукерок та їх вплив на зміну кристалічності виробів під час зберігання(2018) Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Моренець, Аліна Олександрівна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ тезі досліджується можливість отримання цукерок кристалічної структури з використанням комбінації цукрів фруктози, глюкози та лактози. Було підібрано оптимальне співвідношення цукрів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою. Запропоновано способи подовження терміну зберігання помадних цукерок. Проведено прогнозування зміни кристалічності розроблених цукерок під час зберігання.Документ Інновації у виробництві харчових продуктів(2018) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана СергіївнаУ тезі проаналізовано інновації, які вже реалізовані або є перспективними у харчовій промисловості. Розглянувши напрямки розвитку харчової індустрії, було виділено основні групи інновацій в харчовій промисловості. Здійснено характеристику основних представників продуктової та технологічної інновації.Документ Критерії ефективності та синтез структури пакувальних машин(2015) Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Кохан, Олена ОлександрівнаЗапропонована методика синтезу структурної схеми пакувальної машини із обмеженого набору комплектів уніфікованих функціональних модулів дає змогу створювати кращий за надійністю та технічною продуктивністю варіант пакувальної машини.Документ Інноваційна складова розвитку упаковки та обладнання для пакування харчових продуктів(2013) Гавва, Олександр Миколайович; Кохан, Олена ОлександрівнаВ статті наведений аналіз основних тенденцій розвитку упаковки та обладнання для пакування харчових продуктів. Дана структура пакувального обладнання, етапи та принципи модульного проектування пакувальних машин з врахуванням сучасних вимог машинобудування.