Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства
    (2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона Юріївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні
    (2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Дяченко, Тетяна Борисівна
    В роботі проведено оцінку перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні. In the work the evaluation of the prospects of using the fruit of jackfruit in the diet.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив якості харчових продуктів на рівень життя
    (2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Дяченко, Тетяна Борисівна
    В роботі проведено оцінку впливу якості харчових продуктів на рівень життя. The work assesses the impact of food quality on the standard of living.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексно-кількісна оцінка якості раціонів харчування
    (2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Адморок, Максим Олександрович; Зінова, Марина Сергіївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
    (2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна Сергіївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.