Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона ЮріївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.Документ Оцінка перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Дяченко, Тетяна БорисівнаВ роботі проведено оцінку перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні. In the work the evaluation of the prospects of using the fruit of jackfruit in the diet.Документ Вплив якості харчових продуктів на рівень життя(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Дяченко, Тетяна БорисівнаВ роботі проведено оцінку впливу якості харчових продуктів на рівень життя. The work assesses the impact of food quality on the standard of living.Документ Комплексно-кількісна оцінка якості раціонів харчування(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Адморок, Максим Олександрович; Зінова, Марина СергіївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.Документ Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства(2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна СергіївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.