Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології виробництва повидла з гарбуза
    (2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    Було розробленно технологію виробництва повидла з гарбуза мускатних сортів, які відрізняються високим вмістом β-каротину. Для збагачення БАР плодово-ягідні пюре в асортименті. Отримане повидло відрізнялось стійким яскравим оранжевим забарвленням, приємним солодким смаком і ароматом, а також підвищеним вмістом каротину та пектинових речовин. A technology was developed for the production of jam from pumpkins of muscat varieties, which are distinguished by a high content of β-carotene. Fruit and berry purees in the assortment to enrich the BAR. The obtained jam was distinguished by a persistent bright orange color, a pleasant sweet taste and aroma, as well as an increased content of β-carotene and pectin substances.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з моркви
    (2020) Романів, Володимир Ярославович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
    Проведені дослідження дозволяють стверджувати про доцільність використання моркви для отримання натурального барвника – концентрованого морквяного соку, який є основним компонентом при конструюванні ряду рецепту нових каротиновмісних продуктів харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види збагачувачів з каротиновмісної сировини.
    (2018) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті комплексного перероблення гарбузу, можна отримати два каротиновмісні продукти – концентрований сік та пасту з гарбузових вичавок. Концентрований гарбузовий сік додавали до соковмісних продуктів, соусів та топінгів. Отриману пасту додавали до кондитерських виробів, ікри та паштетів. As a result of the complex processing of the pumpkin, you can get two carotene-containing products - concentrated juice and pumpkin husks pasta. Concentrated pumpkin juice was added to juice-containing products, sauces and topings. The resulting paste was added to confectionery, caviar and paste.
  • Ескіз
    Документ
    Каротиновмісна паста на основ і моркви
    (2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті проведених досліджень, була отримана паста з морквяних вичавок. Після пресування морквяної м’язги, отримані вичавки піддавали гідролізу у кислому середовищі та направляли на протирання та концентрування. Така паста відрізняється порівняно високим вмістом каротину, пектинових речовин та цукрів. As a result of the research, carrot extract was obtained. After pressing the carrot husks, the resulting squeeze was subjected to hydrolysis in an acid medium and sent for wiping and concentration. This paste differs in the relatively high content of carotene, pectin substances and sugars.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини
    (2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
    Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати у виробництві здобних борошняних виробів в якості наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that a number of polyfunctional products can be obtained from pumpkin and carrots, which can be used in the production of flour products as fillers containing food fibers and β-carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочів
    (2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Зарицька, Маргарита
    Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин Studies have shown that from pumpkins and carrots you can get a number of polyfunctional products that can be used in various industries in the food industry as natural vitamin-based fillers that contain dietary fiber and β-carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види напівфабрикатів на основі моркви
    (2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Крикун, Вадим; Яременко, Ольга
    Розроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сушених збагачувачів з каротиновмісної сировини
    (2017) Зарицька, Маргарита; Шелест, Тетяна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Дослідження показали, що з абрикосів, гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that with apricots, pumpkin and carrots can be a number of multifunctional products that can be used in various fields of food industry as natural vitamins-containing fillings that contain dietary fiber and carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи створення нових продуктів з використанням сучасних сортів моркви
    (2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Дмитро Юрійович; Люлька, С. В.
    Встановлено оптимальні режими попередньої підготовки моркви для отримання підсушених напівфабрикатів. Апробовано використання напівфабрикатів при виробництві натуральних консервів Optimal regimes of preliminary preparation of carrots for the production of dried semifinished products are established. The use of semi-finished products in the production of natural canned food is tested
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу одержання сухого каротиновмісного збагачувача з моркви
    (2010) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Малежик, Іван Федорович; Бандуренко, Галина Михайлівна
    В результаті проведеної роботи було досліджено можливість отримання сухого збагачувача з моркви з максимальним збереженням біологічно активних речовин вихідної сировини. As a result of this work was investigated the possibility of obtaining dry enrichers from carrots with maximum preservation of biologically active substances raw materials.