Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту сушеної продукції з хеку(2021) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Романів, Володимир ЯрославовичНа підставі досліджень розроблена технологія сушеної риби хек шматочками з прянощами. Сушіння обробленої риби проводили конвективним способом при температурі 60°C. Процес сушіння здійснювали до вмісту вологи 24%, що забезпечує високу якість продукту та невеликі її зміни при зберіганні. Це дає змогу розширити асортимент сушеної рибної продукції невисокої вартості.Документ Аналіз ринку рибної продукції України(2020) Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаПроаналізовано стан ринку рибної продукції. Визначено лідери імпортери та експортери рибної продукції. Розглянуто асортимент продуктів та уподобання українців щодо їх споживання. The state of the fish products market is analyzed. Leaders importers and exporters of fish products have been identified. The range of products and preferences of Ukrainians regarding their consumption are considered.Документ Аналіз стану рибопереробної галузі в Україні(2019) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Ярошова, Вікторія Михайлівна; Кацевич, Роман ВолодимировичПроведений аналіз ринку рибної продукції, тенденції розвитку рибопереробної галузі, експорт та імпорт продукції. The analysis of the market of fish products, tendencies of development of the fish processing industry, export and import of products are carried out.