Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація проведення процесу карбонізації(2015) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Логвін, Володимир МатвійовичДокумент Співосадження при очищенні осоку карбонатом кальцію(2014) Логвін, Володимир Матвійович; Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаДокумент Адсорбція і співосадження та їх роль в очищенні соку карбонатом кальцію(2015) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Логвін, Володимир МатвійовичДокумент Очищення дифузійного соку карбонатом кальцію за умов І карбонатизації(2017) Логвін, Володимир Матвійович; Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаДокумент Альтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництва(2015) Адаменко, Олег Володимирович; Логвін, Володимир МатвійовичДокумент Застосування ультразвуку в цукровому виробництві для запобігання відкладень на поверхні нагріву(2015) Логвін, Володимир Матвійович; Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаІснує два ефекти впливу ультразвуку на основні характеристики процесу кристалізації: фізичний ефект, який сприяє механічному перемішуванню та хімічний ефект, який пов'язаний з кавітацією і її дією на утворення радикалів. There are two effects of ultrasound on the main characteristics of the crystallization process, a physical effect that contributes to mechanical and chemical mixing effect is associated with cavitation and its effect on the formation of radicals.Документ Мембранна та адсорбційна теорії будови клітини. Роль та функції білків у клітині(2012) Логвін, Володимир Матвійович; Адаменко, Олег ВолодимировичЗначна кількість процесів в харчовій промисловості спрямована на вилучення з сировини певного компоненту чи ряду компонентів, з яких в подальшому виробництві буде виділено цільовий продукт. A large number of processes in the food industry aimed at extracting raw materials from a number of specific component or components that further production will be allocated to the target product.Документ Співосадження при очищенні соку карбонатом кальцію(2014) Логвін, Володимир Матвійович; Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаОчищення дифузійного соку карбонатом кальцію в подальшому позитивно впливає на якість готової продукції - цукру. Знання механізму очищення соку під час карбонізації дозволить підвищувати ефективність очищення соку карбонатом кальцію. Purification juice calcium carbonate further positive impact on the quality of the finished product - sugar. Knowledge of the mechanism clean juice with carbonation will increase cleaning efficiency juice calcium carbonate.Документ Залежність ефекту розкладання редукувальних речовин від параметрів процесу проведення основного вапнування(2014) Виговський, Валерій Юрійович; Логвін, Володимир Матвійович; Петриченко, Ігор Борисович; Резніченко, Юрій Миколайович; Таран, Вікторія ВолодимирівнаОдною із задач очищення дифузійного соку є розкладання речовин нестійких в лужному середовищі, основну долю яких, складають редукувальні речовини.Документ Пошарова адсорбція нецукрів карбонатом кальцію(2014) Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Силюк, Тетяна; Логвін, Володимир МатвійовичПри детальнішому вивчені процесу адсорбції та механізму росту кристалів СаСОз буде підвищуватися ефективність вилучення нецукрів. When examined closer adsorption process and mechanism of crystal growth will increase the effectiveness of CaCO removal netsukriv.