Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність впровадження систем автоматизації мінібарів у готелях
    (2023) Бортнічук, Владислав Вікторович; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Проведено аналіз актуальності використання систем автоматизації міні барів у готелях як складової комплексної системи автоматизованого управління готельним підприємством
  • Ескіз
    Документ
    Комплекс рішень для готельних підприємств, які функціонують в умовах війни
    (2024) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    У роботі представлено аналіз та систематизацію рішень підвищення безпеки та комфорту готельних підприємств, які функціонують в умовах війни
  • Ескіз
    Документ
    Крафтова виноробня при готельному підприємстві
    (2024) Кравченко, Ростислав Романович; Лявинець, Георгій Михайлович; Люлька, Олександр Миколайович
    У роботі проаналізовано можливість впровадження квафтової виноробні при готельному підприємстві
  • Ескіз
    Документ
    Системи безпеки та системи управління доступом для готельних підприємств
    (2023) Сидоренко, Таїсія Сергіївна; Люлька, Олександр Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Проведено аналіз структури сучасних автоматизованих систем безпеки готельних підприємств
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів
    (2021) Пушка, Ольга Сергіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович
    У роботі описано дослідження впливу поверхнево- активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів. The paper describes the study of the effect of surfactants on the heat capacity of starch pastes.
  • Ескіз
    Документ
    Просяне борошно — перспектива використання у борошняних кондитерських виробах
    (2017) Гвізда, Наталія Володимирівна; Люлька, Олександр Миколайович
    Проаналізовано просяне борошно за складом поживних речовин та біологічною цінністю білка.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення конструкції завитка відцентрової бурякорізки
    (2019) Люлька, Олександр Миколайович; Макаренко, Євгеній Ігорович; Люлька, Дмитро Миколайович; Губеня, Вячеслав Олександрович
    Запропонована модернізація дає змогу запобігти пошкодженню та приско- реному зношенню ножів, ножових рам, контрножів, завитка та броньових на- кладок барабану сторонніми домішками. В модернізованій машині на зовнішньому торці кожної робочої лопаті завит- ка додатково встановлений запобіжний пристрій у вигляді шарнірно закріпленої підпружиненої пластини. Також в основі завитка виконані додаткові отвори. Удосконалена відцентрова бурякорізка працює так. Подача цукрових буряків у бурякорізку здійснюється через завантажувальний пристрій з шиберним механізмом, звідки вони потрапляють в міжвитковий простір, утворений передніми (робочими) поверхнями завитка та додатково встановленими пластинами. Обертові лопаті завитка створюють відцентрову силу, від якої буряки притискаються до внутрішньої частини барабана і зрізаються ножами, які встановлені в робочих рамах. Домішка, заклинюючись між лопаттю завитка та внутрішньою поверхнею барабана, створює додатковий тиск на шибер, що зумовлює його відкриття завдяки стисканню пружини. Після цього домішка потрапляє у внутрішній простір пустотілої лопаті та видаляється через отвір в основі завитка. Додатковий тиск зникає – шибер закривається. Цукрові буряки зрізаються в стружку під час руху по внутрішній поверхні барабану та взаємодії з ножами, встановленими в ножових рамах. Отримана бурякова стружка під дією сили тяжіння виводиться через вивантажувальний отвір. The proposed upgrade helps to prevent damage and the proper wear and tear of knives, knife frames, counter knives, curls and armor laying the drum with impurities. In the modernized machine on the outer face of each working shovel curl- ka additionally installed a safety device in the form of a hinged spring-loaded plate. Extra holes are also made at the base of the curl. Improved centrifugal beet cutting works like this. Supply of sugar storms- nuts in the beet cut through the boot device with a shingle the mechanism from which they get into the intertwining space formed by curl (working) surfaces of the curl and additional installed layers us. Rotating curl blades create a centrifugal force from which beets are pressed against the inside of the drum and cut with knives that mounted in working frames. Impurity, wedged between the curl blade and the inner surface drum, creates additional pressure on the gate, which causes it to open thanks to spring compression. After that, the impurity enters the inner the space of the hollow blade and is removed through the opening at the base of the curl. Add- the pressure disappears - the gate closes. Sugar beets are cut into shavings as they move along the inner surface of the sugar beet. robbery and interaction with knives mounted in knife frames. The storm - the gravity of the shavings is removed through the discharge port.
  • Ескіз
    Документ
    Раціональна форма овочевих напівфабрикатів та механізм для їх нарізання
    (2017) Паренюк, Ірина Вікторівна; Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович
    Відомо, що форма нарізки овочевих напівфабрикатів для фарширування вливає на час теплової обробки та затрати енергії для приготування страви, тому актуальним є дослідження раціональної форми овочевих напівфабрикатів та розробка механізму для їх формування. It is known that the form of cutting of vegetable semi-finished products for stuffing pours on the time of heat treatment and energy consumption for the preparation of food; therefore, it is relevant to study the rational form of vegetable semi-finished products and develop a mechanism for their formation.
  • Ескіз
    Документ
    Установка для формування овочевих напівфабрикатів
    (2016) Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович
    Запропонована установка дозволяє: продуктивно формувати якісні заготовки напівфабрикатів, які можна використати для фарширування; отримати прості та складні форми нарізки для декорування та оздоблення готових страв (подальша механічна обробка новоутворених заготовок).  The proposed installation allows: to productively form quality billets of semi-finished products that can be used for stuffing; get simple and complex forms of cutting for decoration and finishing of finished dishes (further machining of newly formed billets).
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження додатків для смартфонів в сферу готельного та ресторанного бізнесу
    (2017) Ющенко, Ольга Миколаївна; Запорожець, Микола Олегович; Люлька, Олександр Миколайович
    Аналіз необхідності та актуальності використання додатків для смартфонів в готелях та ресторанах. Analysis of the necessity and topicality of using apps for smartphones in hotels and restaurants.