Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Цифрові фільтри з функцією збереження параметрів(2017) Михалевич, Артур Петрович; Мазуренко, Олександр Григорович; Квач, ЮліяНа сьогодні практично неможливо отримати право на використання програмного коду професійних продуктів з обробки зображення. Today it's virtually impossible to get the right to use the software code of professional image processing products.Документ Моделювання оптимальних умов для зберігання шампіньйонів(2014) Мазуренко, Олександр Григорович; Ротай, Марія Олегівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Іванченко, Михайло ГеоргійовичВ даний час печериці вирощують більш ніж в 60 країнах світу. На їх частку припадає майже 80% обсягу всіх вирощуваних в штучних умовах грибів. Цей вид грибів містить багато білка, який швидко засвоюється організмом. Також в них присутні 18 амінокислот, багато з яких незамінні для людини: біотин, лінолева, пантеноловая і фолієва кислоти, вітаміни В, С, D і Н, калій, натрій, фосфор та інші поживні речовини. Currently, the mushrooms are grown in more than 60 countries. They accounted account for almost 80% of all cultivated fungi in vitro. This type of Mushrooms contain a lot of protein, which is rapidly absorbed by the body. Also, they there are 18 amino acids, many of which are essential for humans, biotin, linoleic, pantenolovaya and folic acid, vitamins B, C, D and H, potassium, sodium, phosphorus and other nutrients.Документ Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона(2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр ГригоровичГриби — поживний, корисний білковий продукт. Будова грибної клітини є особливою, їй властиві як рослинні, так і тваринні включення, клітинна стінка гриба містить (80-90) % полісахаридів, що зв'язані з білками і ліпідами. Крім того, до її складу входять поліфосфати і меланіни. Mushrooms - nutritious, wholesome protein product. The structure of the fungal cells are special, she characterized as plant and animal inclusions containing cell wall of the fungus (80-90)% polysaccharides that are linked to proteins and lipids. In addition, it is composed of polyphosphates and melanin.Документ Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння(2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр ГригоровичЕкспериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.Документ Об’ємний та гранулометричний контроль складу транспортованої кондитерської сировини(2011) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Тарасенко, Ірина Василівна; Мазуренко, Олександр Григорович; Тарасенко, Сергій ДмитровичОписані розроблені на основі розвитку теореми Лемпарда–Томсона ємнісні триконтактні перетворювачі для динамічного контролю складу та структури харчової хлібної продукції з використанням можливостей роздільного контролю по складових повного електричного опору. Described developed based on the development of Lampard-Thomson theorem capacitive three-pin converters for dynamic control of the composition and structure of food grain production capabilities using separate controls for integral electrical impedance.Документ Дослідження теплофізичних характеристик сирокопчених ковбас при копченні й сушінні в камері дискретної дії з пульсаційною подачею димоповітряного середовища(2007) Бабанов, Ігор Геннадійович; Мазуренко, Олександр ГригоровичДля оцінки теплових властивостей дисперсних багатокомпонентних систем, якими є м’ясний фарш сирокопчених ковбас і виконання розрахунків необхідне знання теплофізичних характеристик – коєфіціента температуропровідності, об’ємної теплоємності, теплопровідність.