Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних інструментальних методів аналізу для визначення якості продуктів харчування
    (2009) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Розглянуто переваги та недоліки використання інструментальних методів аналізу для дослідження якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів. The advantages and disadvantages of using instrumental methods of analysis for the study of the quality of raw materials, semi-finished and finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
    (2009) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.
  • Ескіз
    Документ
    Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів
    (2012) Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Кір’янова, Ганна Анатоліївна; Корецька, Ірина Львівна
    Досліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaise
  • Ескіз
    Документ
    Гідроколоїди: функціональні властивості і шляхи застосування
    (2008) Мельник, Оксана Петрівна; Точкова, Оксана Василівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Проведено аналіз сучасних гідроколоїдів, їх значення в технологічних процесах. Рекомендовано алгоритм вибору гідроколоїдів для різних харчових продуктів. Analysis of modern hydrocolloids, and their importance in industrial processes. Recommended selection algorithm hydrocolloids for different foods.