Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Використання світла в дизайні інтер`єра ЗРГ(2024) Матошина, Валерія Валеріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Оздоровчі властивості капсаїцину у складі продукції ресторанного господарства(2023) Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва начинок фруктових для кондитерських виробів(2024) Радченко, Іван Олександрович; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДослідження проводилися згідно основних принципів НАССР для комплексного аналізу та контролю над ризиками у виробництві фруктових начинок. Застосовувалися методи аналізу небезпечних чинників, ідентифікації критичних точок та встановлення контрольних заходів.Документ Естетична подача страви – відмінний апетит(2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДокумент Розширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготування(2024) Старостенко, Олександра Тарасівна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаОб’єктом дослідження обрано технологію гарячих напоїв на основі кави розчинної, молока безлактозного та рослинного напою. Органолептичні показники отриманих кавових напоїв оцінювали методом сенсорного аналізу групою респондентів різного віку та статті.Документ Вплив сучасних вимог на розвиток ресторанного бізнесу(2021) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Інноваційні послуги в сфері гостинності(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Тенденція розвитку ресторанного господарства в сучасних умовах(2022) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Кривчик, Марія АндріївнаДокумент Топінамбур як джерело пребіотиків в харчовому раціоні(2023) Касьяненко, Анастасія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Створення нових продуктів за принципами food-pairing(2023) Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна