Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення ефективності використання енергії вторинної пари при кип'ятінні пивного сусла
    (2016) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся Валентинівна
    Відповідно до отриманих даних можна зробити висновок, що найбільш ефективним є витрати води в межах 4,3 - 4,6 л/хв. При даних витратах випарена вода з сула повністю конденсується, тобто близько 70% енергії пари переходить на нагрівання води. Також при вище зазначених витратах води спостерігається максимальна інтенсивність випаровування.
  • Ескіз
    Документ
    Використання альтернативної системи щадного кип’ятіння, як способу скорочення витрат теплової енергії
    (2015) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Марцинкевич, Леся Валентинівна; Удодов, Сергій Олександрович
    Питання раціонального використання тепло-енергоресурсів постає наразі актуальним для підприємств пивоварної промисловості. Все більше приділяється увага на можливість скорочення енергоємного обладнання, перехід на системи та технології з мінімальним використанням енергії на одиницю продукції. The issue of rational use of heat energy there is now urgent for the enterprises of the brewing industry. More and more attention is paid to the possibility of reducing energy-intensive equipment, switching to systems and technologies with minimal energy use per unit of output.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз енергозаощадних способів кипятіння пивного сусла
    (2014) Удодов, Сергій Олександрович; Мерзляк, Дмитро Вікторович; Марцинкевич, Леся Валентинівна
    Пивоварна галузь харчової промисловості, як і всі інші галузі, зосереджує свою увагу на скороченні витрат енергії в виробництві або пошуку альтернативних джерел енергії. Безумовно в пивоварінні основна частина енергії витрачається на варильне відділення де найбільш енергоємним є процес кип'ятіння сусла з хмелем. Pivovarna Galouzeau harchovoї promislovostі, yak i vsі INSHI the Branch, its zoseredzhuє uwagi on skorochennі vitrat energії in virobnitstvі abo Poshuk alternative Jerel energії. Bezumovno in pivovarіnnі The basic Chastina energії vitrachaєtsya on new brewing vіddіlennya de naybіlsh energoєmnim Yea processes kip'yatіnnya wort h hops.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання процесу кип'ятіння пивного сусла в апараті з двоконусним днищем
    (2014) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся Валентинівна
    Пивне сусло, що є основою пива, на початкових стадіях приготування піддається термічній обробці, а точніше кип'ятиться та охмелюється. Процес кип'ятіння сусла з хмелем веде за собою ряд хімічних та фізичних змін без яких не можливе приготування якісного продукту. Beer wort, which is the foundation of beer in the early stages of preparation subjected to heat treatment, or rather boiled and ohmelyuyetsya. The process of boiling the wort with hops leads to a series of chemical and physical changes without which one can prepare a quality product.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика конструктивних та техніко-економічних особливостей комбінованого варильного агрегату
    (2014) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся Валентинівна
    Близько 95 % пива виробляється на великих пивоварних підприємствах, які своєю продукцією заволоділи практично усім ринком. Незважаючи на це, сьогодні у багатьох країнах збільшується попит на міні-пивоварні. Сьогодні закордонними та вітчизняними виробниками обладнання пропонується широкий асортимент міні-пивоварень, більшість з яких за оснащенням та організацією процесу ідентичні великим підприємствам. About 95% of the beer produced in large breweries that their products seized almost all markets. Despite this, today in many countries is increasing demand for mini-brewery. Today, foreign and domestic equipment manufacturers a wide range of mini-breweries, most of which the equipment and organization process identical large enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка заторно-фільтраційного апарату нової конструкції зі шнековим змішувачем
    (2014) Мерзляк, Дмитро Вікторович; Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся Валентинівна
    Запропонована конструкція заторно-фільтраційного апарату забезпечує якісне перемішування всього об'єму заторної маси шляхом її циркуляції. The design mash-filtration apparatus provides quality mixing just mash volume by its mass circulation.