Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировини(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Литвин, Дар’я ОлегівнаДокумент Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Чернюк, Олександра Сергіївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів спеціального призначення на основі горіхового борошна(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна Олегівна