Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Актуальність створення моно-закладів ресторанного господарства в Україні(2020) Михайленко, Владлена Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Огляд основних трендів у сфері розвитку закладів ресторанного господарства(2020) Матиящук, Олена Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Перспективні тенденції розвитку ресторанних послуг(2020) Михайленко, Владлена Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, ЄвгеніяДокумент Перспективи використання послуги «from farm to table» в закладах ресторанного господарства(2019) Михайленко, Владлена Миколаївна; Джиджора, Назарій ІвановичДокумент Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д.Документ Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостей(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, Євгенія