Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Процес термовініфікації при виробництві червоних сухих вин типу «Резерв»
    (2017) Османова, Ельвіна Шамуратівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Метою роботи є виробництво червоних сортових виноматеріалів підвищеної якості типу «Резерв» із застосуванням дубових чанів для бродіння сусла на м’яззі. The purpose of the work is the production of red varieties of high quality wine of the type "Reserve" with the use of oak vats for the fermentation of the muscle at the muscle.
  • Ескіз
    Документ
    Зміни вмісту цукрів при пророщуванні плівчастих і голозерних сортів вівса
    (2012) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Безсмертна, Л. О.; Василів, Володимир Павлович
    Вивчено вплив процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівса. Доведено, що при пророщуванні вміст вільних цукрів збільшується в 3-5 разів, а голозерний овес і одержаний з нього солод за вмістом крохмалю і вільних цукрів переважає плівчастий.
  • Ескіз
    Документ
    Солод у виробництві безглютенових продуктів
    (2012) Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна
    Зерно при пророщуванні збагачується низькомолекулярними білками, амінокислотами, цукрами, вітамінами та ферментами. Тому використання пророщеного зерна (солоду) при виробництві харчових продуктів підвищує їх біологічну цінність. Такий солод буде використовуватися при розробці нових видів продуктів для хворих на целіакію. Grain germination is enriched with low molecular weight proteins, amino acids, sugars, vitamins and enzymes. Therefore the use of sprouted grains (malt) in the production of food increases their biological value. This malt is used in the development of new products for people with celiac disease.
  • Ескіз
    Документ
    Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів
    (2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Чумакова, Олена Володимирівна
    За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.