Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток підприємств хлібопекарської промисловості України в сучасних умовах(2015) Малиновський, Віталій Васильович; Новойтенко, Ірина ВіталіївнаДокумент Бізнес-культура та етика у підприємницькій діяльності(2015) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Малиновський, Віталій ВасильовичДокумент Стан і тенденції розвитку ринку лізингу в Україні(2013) Новойтенко, Ірина ВіталіївнаДокумент Економічний аналіз показників прибутковості підприємства(2014) Бусленко, Богдана Володимирівна; Новойтенко, Ірина ВіталіївнаЗа обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р.Документ Прибутковість виробництва плодоовочевої консервної продукції(2014) Бусленко, Богдана Володимирівна; Новойтенко, Ірина Віталіївна3а обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р. 3a gross output in the structure of the food industry canning vegetables occupy an important place. However, for the industry is typical output fall staple in 2008-2012., Jeopardizing profitability in 2014.Документ Характеристика ринку кондитерських виробів в Україні(2014) Новойтенко, Ірина ВіталіївнаРівень споживання кондитерських виробів в Україні складає 15 кг на душу населення на рік. За цим показником Україна посідає 8-ме місце в світі. Найбільше споживачам смакують борошняні кондитерські вироби - 6 кг на душу населення на рік, шоколадні цукерки - 2,5 кг на душу населення на рік,інша кондитерська продукція - 6,5 кг на душу населення на рік. Consumption of confectionery in Ukraine is 15 kg per capita per year. For this indicator, Ukraine occupies 8th place in the world. Most consumers savor Pastry products - 6 kg per capita per year, Chocolates - 2.5 kg per capita per year, other confectionery products - 6.5 kg per capita per year.Документ Тенденції розвитку підприємств харчової промисловості у 2014 р.(2014) Новойтенко, Ірина ВіталіївнаЗа оперативними даними Державної служби статистики України [1] питома вага реалізованої продукції виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів в загальному обсязі реалізованої промислової продукції в Україні за січень- червень 2014 року склала 20,4 відсотка. За цим показником галузь знаходиться на першому місці серед всіх галузей промисловості. According to the State Statistics Service of Ukraine [1] specific weight of sales of food, beverages and tobacco products in the total volume of industrial production in Ukraine in January June 2014 was 20.4 percent. For this indicator, the industry is on first among all industries.Документ Характеристика ринку кондитерської продукції України(2014) Новойтенко, Ірина ВіталіївнаДокумент Захист прав інтелектуальної власності в Україні(2009) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Пєтухова, І. О.Судовий захист прав інтелектуальної власності в Україні здійснюється судами загальної юрисдикції, господарськими судами, а в сфері публічно-правових відносин адміністративними судами, система яких на сьогодні формується і в якій вже активно працює Вищий адміністративний суд України.Документ Економічна сутність та механізм формування людського капіталу(2011) Новойтенко, Ірина Віталіївна; Лазаренко, О. Б.Людський капітал будучи частиною сукупного капіталу, є сполученням складових його елементів, як вроджених, так і сформованих у результаті інвестицій а саме: накопичений відповідний стан здоров'я, освіти, здібностей, навичок, енергії, культурного розвитку, як конкретного індивіда, групи людей, так і суспільства в цілому.