Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, ЄвгеніяДокумент Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д.Документ Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостей(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, ЄвгеніяДокумент Вплив фруктових та овочевих порошків на модельні системи в технології збивних солодких страв(2014) Іваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичБурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.Документ Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням компютерної колориметрії(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаЯкість продукції ресторанного господарства залежить від ряду факторів, таких як, свіжість, стиглість, натуральність компонентів, і технологічної дисципліни процесів їх обробки. Колір харчової сировини є одним із визначальних факторів визначення рівня якості продукту. Дослідження кольору досліджуваних зразків сухих продуктів здійснювали шифруванням зображення на сканерів Epson V370 з наступною комп’ютерною обробкою зображення у середовищі програми MathCad. Product quality restaurants depends on several factors such as freshness, ripeness, naturalness components, processes and technology disciplines processing. The color of food raw materials is one of the key factors determining the level of product quality. The study of color samples of dried products was performed on encrypted image scanners Epson V370, followed by computer image processing among programs MathCad.Документ В’язкісні характеристики тіста з овочевими порошками(2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Булах, Лідія Григорівна; Дорошкевич, Руслан ЮрійовичРесторанне господарство України одним із перших перейшло на ринкові відносини. Останнім часом поряд з традиційними повносервісними ресторанами з’явилися спеціалізовані підприємства зі скороченим набором пропонованих послуг і страв. Спеціалізація їх може бути різноманітною. Поширення набувають ресторани швидкого обслуговування, які спеціалізуються на гамбургерах і смаженій картоплі (McDonald’s), піці (Pizza Hut, Domino, Little Caesar), біфштексах (Sizzler), морепродуктах (Red Lobster), сендвічах (Subway). Restaurants Ukraine passed one of the first to market relations. Recently, along with traditional povnoservisnymy restaurants were specialized company with a reduced set of services and meals. Specialization of them can be varied. Prevalent quick-service restaurants that specialize in burgers and fries (McDonald's), pizza (Pizza Hut, Domino, Little Caesar), steak (Sizzler), seafood (Red Lobster), sandwiches (Subway).Документ Вплив фруктових та овочевих порошків на технологічні властивості яєчного білка(2014) Іваненко, Ольга; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичБурхливі темпи росту сфери ресторанного господарства в нашій країні та в світі, зумовили його відродження на новому етапі розвитку, відзначається жорстка конкуренція між підприємствами за якість продукції та наданих послуг. The rapid pace of growth in restaurant management in our country and in world led to its revival in the new stage of development, there is a rigid competition between companies for the quality of products and services.