Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначення(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаДокумент Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, ЄвгеніяДокумент Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сиру(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д.Документ Інтерактивне кафе з інноваційною технологією обслуговування гостей(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, Євгенія