Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Внутрішній аудит, як важлива складова ефективного функціонування системи НАССР при виробництві печива цукрового(2018) Сидор, Василь Михайлович; Панченко, Оксана Юріївна; Луговська, Оксана АндріївнаДокумент Розроблення системи НАССР для виробництва вафель(2017) Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана ЮріївнаРозглянуто питання впровадження системи НАССР у виробництві вафель для забезпечення безпечності харчового продукту. The issue of implementation of the HACCP system in the production of waffles for ensuring the safety of the food product is considered.Документ Сертифікація за міжнародним стандартом IFS Food як елемент підвищення конкурентоспроможності кондитерської продукції(2017) Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана ЮріївнаРозглянуто сертифікації кондитерської продукції на відповідність стандарту IFS. Certification of confectionery products for compliance with IFS standard is considered.