Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Цільова ферментація виробів з м’яса птиці(2022) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичОписано доцільність використання фосфатів у технології продуктів з м’яса птиці.Документ Особливості м’яса птиці традиційної і кошерної первинної переробки(2023) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Яцков, Володимир Олександрович; Байда, Яна РоманівнаДокумент Обгрунтування попередньої цільової ферментації та умов термічного оброблення продуктів з м’яса птиці(2021) Гармаш, Дмитро Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Сенніков, Станіслав АнатолійовичПроведено аналіз використання фосфатів у складі продуктів з м’яса птиці для зменьшення втрат та збільшення вмісту вологи.Документ Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи»(2021) Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРозглянуто аналіз ринку виробництва котлет "по-київськи" в Україні та закордоном, представлено технологію їх виробництва. The analysis of the market for the production of "Kyiv-style" meatballs in Ukraine and abroad is considered, and the technology of their production is presented.Документ Використання білкового стабілізатора на основі тваринного білка «Білкозин» у виробництві напівкопчених ковбас(2016) Неводюк, Ірина Валентинівна; Циганкова, Марія Cергіївна; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Сотніков, Дмитро Сергійович; Пасічний, Василь Миколайович