Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ(2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.Документ Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням комп’ютерної колориметрії(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ роботі розглядається можливість використання доступної сучасної цифрової техніки: планшетних сканерів, цифрових фотоапаратів та веб-камер для визначення кольору інгредієнтів харчових продуктів.Документ Пористість – параметр вибору харчових добавок(2021) Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів(2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу(2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів(2017) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.Документ Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.