Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Температурні режими при зборі і переробці винограду як регулятори якості столових білих вин(2021) Бабич, Ірина Михайлівна; Пилипенко, Олексій Юрійович; Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаДокумент Низькотемпературні термоелектричні сушарки періодичної дії(2021) Фесюн, Сергій Володимирович; Потапський, Олександр Володимирович; Бабич, Ірина Михайлівна; Пилипенко, Олексій ЮрійовичВиконано аналітичний огляд літератури та патентний пошук. Розроблено принципові схеми та ескізні креслення низькотемпературної та багатозональної термоелектричних сушарок періодичної дії.Документ Процес купажування у виробництві коньяків(2022) Сидоренко, Валентин Олегович; Величко, Володимир Омелянович; Пилипенко, Олексій Юрійович; Бабич, Ірина МихайлівнаОбгрунтовано інноваційну технологію періодичного купажування коньяків, а саме установку для змішування інгрідієнтів у потоці, з використанням таких компонентів як спиртовані води, цукровий сироп, духм’яні води, коньячні спирти, цукровий колер.Документ Порівняння установок пом’якшення води для систем холодопостачання(2022) Пилипенко, Олексій Юрійович; Бабич, Ірина Михайлівна; Грищенко, Роман ВолодимировичВиконано аналітичний огляд нормативної документації та вимог до води провідних виробників обладнання для холодильної техніки. Прораховано кількість та проаналізовані способи утилізації стічних вод з систем хімічного пом’якшення води та систем зворотного осмосу. Встановлені супутні витрати роботи систем пом’якшення.