Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна оцінка рецептур здобного печива з різним співвідношенням безглютенової сировини
    (2024) Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
    Метою дослідження було вивчення питання виготовлення безглютенового здобного печива на основі композиції з гречаного борошна та розвареного пшона. Встановлено, що за органолептичними показниками найкращим співвіднощенням борошна гречки до пшона є 20 : 80
  • Ескіз
    Документ
    Розварювання як спосіб підготовки пшона до виготовлення безглютенового печива
    (2023) Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна
    Метою дослідження було встановлення технологічних параметрів підготовки пшона до виробництва здобного безглютенового виробу. Встановлено, що найкращим способом підготовки пшона до виробництва є його розварювання в водному середовищі з сіллю та цукром