Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження калорійності білкового десерту
    (2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Проведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюре
    (2018) Іскандарова, Ірина Романівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
    Досліджено модельні зразки масляного крему з різним вмістом фруктового пюре. Model samples of butter cream with different content of fruit puree were investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Масляний крем зниженої калорійності
    (2018) Бережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина Львівна
    Використання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter cream
  • Ескіз
    Документ
    Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів
    (2015) Дочинець, Інга Вікторівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна