Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи зниження калорійності білкового десерту(2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир ВікторовичПроведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.Документ Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюре(2018) Іскандарова, Ірина Романівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина ЛьвівнаДосліджено модельні зразки масляного крему з різним вмістом фруктового пюре. Model samples of butter cream with different content of fruit puree were investigated.Документ Масляний крем зниженої калорійності(2018) Бережна, Тетяна Олегівна; Польовик, Володимир Вікторович; Мазур, Оксана; Корецька, Ірина ЛьвівнаВикористання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter creamДокумент Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів(2015) Дочинець, Інга Вікторівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна