Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості організації виробництва ферментованого напою комбуча у закладах рестораного господарства(2024) Сахновський, Владислав Валерійович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичЗапропоновано особливості виробництва у готельно-ресторанних господарствах комбучі як перспективного ферментованого напою для населення різних вікових групДокумент Використання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоїв(2018) Жолубова, Ольга Анатоліївна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМетою роботи є вибір сорту рису для приготуванні ферментованих напоїв. Потрібний зразок рису повинен мати високу екстрактивність та крохмалистість. The aim of the work is to select a rice variety for the preparation of fermented beverages. The required sample of rice should have high extractability and starchy.Документ Медові ферментовані напої, приготовлені на воді обробленій мікропористими мінералами(2016) Горчинська, Юлія Петрівна; Чуприна, Наталія Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМед, як сировинна є джерелом біологічно-активних речовин. Тому ферментовані напої на його основі є не тільки смачними, але й мають оздоровчу дію. Актуальність роботи полягає у використанні сучасних способів підготовки води, зокрема застосування природних мінералів та активного вугілля, що дозволяє покращити якість готового напою; Honey, as a source of raw biologically active substances. Because fermented beverages on its basis is not only delicious, but also have a recreational activity. Urgency is the use of modern methods of water treatment, including the use of natural minerals and active carbon, which improves the quality of the finished beverage.Документ Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв(2016) Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Ренейський, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроведення досліджень з визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоїв. Research to determine best technological modes of cooking rice mash for the production of fermented alcoholic beverages.Документ Дослідження та удосконалення технології сусла для ферментованих напоїв(2007) Наливайко, Катерина; Невойт, Юрій Антонович; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДокумент Нові ферментовані напої на основі меду(2006) Полікарпова, Юлія Олександрівна; Олійник, Олена Василівна; Онуфрієнко, Ганна Миколаївна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичФерментовані напої є однією з найбільш перспективних груп напоїв з точки зору відповідності їх складу потребам організму людини. Вони представляють собою продукти культивування моно- або асоційованих культур мікроорганізмів у суслі з натуральної сировини. Fermented beverages is one of the most promising groups of drinks in terms of their compliance with the needs of the human body. They are the products of mono culture or associated culture microorganisms in the wort from natural ingredients.Документ Удосконалення технології ферментованих напоїв на основі меду(2008) Наливайко, Костянтин; Прибильський, Віталій ЛеонідовичСтрімкий розвиток харчової промисловості вимагає від виробників пошук нових технологій, які б забезпечили їх продукції гідне місце на ринку збуту. При цьому для підприємств пиво- безалкогольної галузі основною метою є зменшення виробничих витрат із забезпеченням високої якості готової продукції. Одним з найважливіших напрямків соціально-економічного розвитку України є збільшення виробництва харчових продуктів і напоїв оздоровчого напрямку, вдосконалення існуючих та впровадження новітніх технологій. The rapid development of the food industry requires manufacturers to search for new technologies that would ensure their rightful place products on the market. Thus for soft drinks industry enterprises pyvo- main purpose is to reduce the production costs of providing high-quality finished products. One of the most important areas of socio-economic development of Ukraine is to increase food production and health drinks direction, improving existing and introducing new technologies.Документ Удосконалення водопідготовки для виробництва ферментованих медових напоїв(2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Нижник, Олександр Володимирович; Ковальчук, Володимир Петрович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичОдин з напрямків соціально-економічного розвитку України -збільшення виробництва повноцінних якісних харчових проду ктів, впровадження та удосконалення ефективних технологій. Перспективними продуктами медико-біологічного спрямування є ферментовані напої (напої бродіння) на основі меду. One of the areas of socio-economic development of Ukraine-increasing production of high-grade quality food products ktiv, implementation and improvement of efficient technologies. Promising products biomedical orientation is fermented beverages (fermented beverage) based on honey.Документ Особливості приготування водно-спиртових екстрактів волоського горіха в технології ферментованих напоїв(2014) Омельчук, Станіслав; Прибильський, Віталій ЛеонідовичВиготовлення водно-спиртових екстрактів із навколоплідних шкірок та листя волоського горіха має певну специфіку. Основою процесу екстрагування речовин волоського горіха, як перспективної рослинної сировини для приготування водно-спиртових екстрактів з їх подальшим застосуванням в технології ферментованих напоїв є максимальне вилучення дубильних, ароматичних та інших біологічно-активних речовин з наступною витримкою напівпродукту. Production of water-alcohol extracts of amniotic peel and leaves of the walnut has a certain specificity. Through a process of extracting substances walnut as a promising plant material for the preparation of water-alcohol extracts and their subsequent use in the technology of fermented beverages is the maximum withdrawal tannins, aromatic and other biologically active substances with the following intermediate exposure.Документ Підвищення біологічної цінності медових ферментованих напоїв(2014) Чуприна, Наталія Олександрівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана ІванівнаВстановлено доцільність використання мікропористих мінералів у водопідготовці для приготування медових ферментованих напоїв. Удосконалена технологія дає змогу забезпечити виробництво медових ферментованих напоїв зі стабільним значенням окисно-відновного потенціалу та біологічно активних речовин, що мають лікувально-профілактичну, зокрема, імуностимулюючу дію. Established the feasibility of using microporous minerals in water treatment for the preparation of fermented honey drinks. Improved technology helps ensure the production of honey fermented beverages with a stable value of redox potential and biologically active compounds that have therapeutic and prophylactic particular immunostimulatory effect.