Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Документ Вплив якості компонентів на забарвлення майонезів та майонезних соусів(2017) Пугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаУ роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни. This article considered questions of forming the color of mayonnaise and mayonnaise sauces are considered. What components determine the final color of the product and what is the degree of their influence on the play. For the study, the RGB model, yellowness indices and linen were used.Документ Визначення кольору майонезу з використанням інноваційного методу(2017) Пугаєва, Світлана Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаУ роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни. This article considered questions of forming the color of mayonnaise and mayonnaise sauces are considered. What components determine the final color of the product and what is the degree of their influence on the play. For the study, the RGB model, yellowness indices and linen were used.Документ Застосування методу комп’ютерної колориметрії для оцінки кольору майонезу(2017) Пугаєва, Світлана АндріївнаУ роботі розглянуто питання формування забарвлення майонезів та майонезних соусів. Які компоненти визначають кінцевий колір продукту та яка міра їх впливу на забаврлення. Для дослідження використовували RGB модель, індекси жовтизни та білизни.