Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі(2024) Кобилянська, Ольга Павлівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких стравДокумент Сучасні підходи до формування меню сніданків при готелях(2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано сучасні потреби потенційних постояльців засобів розміщення у дієтичному харчуванні. The paper analyzes the current needs of potential residents of accommodation facilities in dietary nutrition.