Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми та виклики сьогодення для закладів ресторанного господарства
    (2024) Макарівська, Дарія Миколаївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті проаналізовано значення безпечного та адекватного харчування людей із особливими потребами в харчуванні
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції
    (2022) Чумак, Аліна Андріївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано принципи харчування вегетаріанців та веганів, запропоновано альтернативну заміну сировині тваринного походження в технології млинців.The paper analyzes the principles of nutrition of vegetarians and vegans, offers an alternative replacement for raw materials of animal origin in the technology of pancakes.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактози
    (2022) Макарівська, Дарія Миколаївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі охарактеризовано можливі варіанти заміни молока в технології млинців.The paper describes the possible options for replacing milk in the technology of pancakes.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості сучасного тренду здорового способу життя
    (2021) Устінова, Катерина Романівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті охарактеризовано здоровий спосіб життя як актуальний тренд сьогодення. The article describes a healthy lifestyle as a current trend today.
  • Ескіз
    Документ
    Супи – важлива складова харчового раціону
    (2015) Пушка, Ольга Сергіївна
    В статті проаналізовано значення супів-пюре у харчуванні людини. The article analyzes the importance of soup-puree in human nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Перші страви як основа повноцінного харчування
    (2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    У статті розглянуто роль перших страв у харчуванні та житті людини. The article considers the role of the first dishes in nutrition and human life.
  • Ескіз
    Документ
    Принципи проектування кулінарних виробів геродієтичного призначення
    (2015) Пересічний, Михайло Іванович; Пушка, Ольга Сергіївна
    В Україні, як і в багатьох інших розвинутих країнах, останніми десятиріччями значно зросла частка людей похилого віку. За даними інституту демографії та соціальних досліджень в Україні нараховується 11 млн. людей похилого віку, що в загальній структурі населення складає 20,5%, тому забезпечення активного та здорового довголіття має важливе соціальне значення. Сьогодні вже переконливо доведено, регрес атеросклеротичного процесу можливий не лише під впливом фармакотерапії, а й у разі функціонального харчування . In Ukraine, as in many other developed countries, the past decade has significantly increased proportion of elderly people. According to the Institute of Demography and Social Studies, Ukraine has 11 million. Older age, in the total population is 20.5%, so ensuring active and healthy longevity is of great social importance. Today it is conclusively proven regress atherosclerotic process is possible not only under the influence of therapy, but in the case of functional foods.