root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Пушка, Ольга Сергіївна
1
search.filters.author.Кобилянська, Ольга Павлівна
1
search.filters.author.Макарівська, Дарія Миколаївна
ORCID
2
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8016-4889
Ключові слова
search.filters.subject.dishes
2
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
1
search.filters.subject.diseases
1
search.filters.subject.food
1
search.filters.subject.menu
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Пушка, Ольга Сергіївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.dishes
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі
(
2024
)
Кобилянська, Ольга Павлівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
Показати більше
У статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких страв
Показати більше
Документ
Проблеми та виклики сьогодення для закладів ресторанного господарства
(
2024
)
Макарівська, Дарія Миколаївна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
Показати більше
У статті проаналізовано значення безпечного та адекватного харчування людей із особливими потребами в харчуванні
Показати більше