Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Документ Дослідження технологічних властивостей нативних та набухаючих видів крохмалю різного походження(2014) Пічкур, Віталій Яковлевич; Лисий, Олександр Віталійович; Ковбаса, Володимир МиколайовичЕкструдовані види крохмалю є найбільш оптимальними зразками для використання їх у продуктах де необхідно забезпечити високий вміст сухих речовин при рідких консистенціях (супи, приправи, інстант-напої). Також варто відмітити, що для загущування та в якості наповнювача в таких продуктах як пудинги, муси, киселі, креми доцільно використовувати крохмаль нативний і отриманий в умовах барабанної сушарки.Документ Використання природних полісахаридів у стабілізуючих композиціях(2013) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій ЯковлевичДокумент Дослідження структурно-механічних властивостей сумішей пектину та крохмалю(2013) Лисий, Олександр Віталійович; Пічкур, Віталій Яковлевич