Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла(2018) Гребінь, Анна Василівна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис ІвановичМетою роботи є дослідження впливу відварів з гороху на технологію і якість пивного сусла. The purpose of the work is to investigate the effect of beef broths on the technology and quality of beer wort.Документ Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного сусла(2016) Загородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис ІвановичНа кількісний і якісний склад коагулюючого та амінного азоту суттєво вплиає склад сировини, а також режими затирання зернопродуктів і кип’ятіння сусла з хмелем. При використанні в рецептурі пива підвищеної кількості несолодженого зерна або цукровмісної сировини і гороху можна регулювати до рекомендованих норм вміст в суслі не лише амінний, а й коагулюючий та розчинний азот; On the quantitative and qualitative composition and coagulating amine nitrogen significantly vplyaye composition of raw materials and modes grain mashing and boiling the wort with hops. When used in a recipe beer nesolodzhenoho increased amounts of grain or sugar-raw peas can be controlled to recommended standards content in the must not only amine, but coagulating and soluble nitrogen.