Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Користь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонів(2017) Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі досліджено користь при споживанні сушених шампіньйонів. In this work, the benefits of using dried mushrooms have been studied.Документ Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериці(2017) Роман, Тетяна ОлександрівнаВ роботі досліджено моделювання процесу сушіння гриба печериці. В работе исследованы моделирования процесса сушки гриба шампиньона.Документ Визначення харчової та енергетичної цінності печериць(2017) Роман, Тетяна ОлександрівнаВ роботі досліджено та визначено харчову та енергетичну цінность печериць після сушіння. In this work the nutritional and energy value of mushrooms after drying has been investigated and determined.Документ Інтенсифікація процесу охолодження(2017) Роман, Тетяна ОлександрівнаВ роботі досліджено интенсифікація процесу охолодження сировини після сушіння. In this work the integral intensification of the cooling process of raw materials after drying.Документ Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння(2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр ГригоровичЕкспериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.