Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Користь та безпека при споживанні культивованих шампіньйонів
    (2017) Роман, Тетяна Олександрівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    В роботі досліджено користь при споживанні сушених шампіньйонів. In this work, the benefits of using dried mushrooms have been studied.
  • Ескіз
    Документ
    Експериментально-статистичне моделювання процесу сушіння гриба печериці
    (2017) Роман, Тетяна Олександрівна
    В роботі досліджено моделювання процесу сушіння гриба печериці. В работе исследованы моделирования процесса сушки гриба шампиньона.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення харчової та енергетичної цінності печериць
    (2017) Роман, Тетяна Олександрівна
    В роботі досліджено та визначено харчову та енергетичну цінность печериць після сушіння. In this work the nutritional and energy value of mushrooms after drying has been investigated and determined.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження умов зберігання грибів печериць
    (2017) Роман, Тетяна Олександрівна
    В роботі досліджено умови зберігання печериць за різних температур. В работе исследованні условия хранения шампиньонов. In this work the integral storage conditions of champignons.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу охолодження
    (2017) Роман, Тетяна Олександрівна
    В роботі досліджено интенсифікація процесу охолодження сировини після сушіння. In this work the integral intensification of the cooling process of raw materials after drying.
  • Ескіз
    Документ
    Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння
    (2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович
    Експериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.