Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива(2018) Прядко, Владислав Олександрович; Зінець, Євген Олександрович; Романова, Зоряна МиколаївнаМетою роботи є дослідження способів використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the use of spicy aromatic raw materials for the stability of beer.Документ Авторське пиво і тенденції розвитку в Україні(2016) Романова, Зоряна Миколаївна; Ашмаріна, Галина РевмирівнаУ цій статті ми описуємо перспективи виробництва авторського пива і тенденції його розвитку в Україні. In this article, we describe the prospects copyright beer production and its trends in Ukraine.Документ Розширення асортименту пива з використанням нетрадиційної сировини(2016) Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Літушко, Іванна Борисівна; Романова, Зоряна МиколаївнаВ роботі для розширення асортименту та споживацької аудиторії було запропоновано використання пряно-ароматичної сировини. The work to expand the range and consumer audiences were offered the use of aromatic raw materials. As part of the experiment was prepared three different beers.