Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива
    (2018) Прядко, Владислав Олександрович; Зінець, Євген Олександрович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Метою роботи є дослідження способів використання пряно-ароматичної сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the use of spicy aromatic raw materials for the stability of beer.
  • Ескіз
    Документ
    Авторське пиво і тенденції розвитку в Україні
    (2016) Романова, Зоряна Миколаївна; Ашмаріна, Галина Ревмирівна
    У цій статті ми описуємо перспективи виробництва авторського пива і тенденції його розвитку в Україні. In this article, we describe the prospects copyright beer production and its trends in Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту пива з використанням нетрадиційної сировини
    (2016) Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Літушко, Іванна Борисівна; Романова, Зоряна Миколаївна
    В роботі для розширення асортименту та споживацької аудиторії було запропоновано використання пряно-ароматичної сировини. The work to expand the range and consumer audiences were offered the use of aromatic raw materials. As part of the experiment was prepared three different beers.